+31 (0) 20 82 03 146 info@linguistlink.nl

De ervaren tolken van Linguist Link geven u de zekerheid dat de boodschap goed overkomt.

Linguist Link put uit een bestand van meer dan 1.000 tolken voor werkelijk elke gelegenheid: congres, beurs, productpresentatie, salestraining, seminar of vergadering.

Congres- en fluistertolk, simultaan of consecutief, Linguist Link heeft de juiste man of vrouw in huis: gedegen voorbereid én zowel taal als materie machtig. Ook als u op zakenreis gaat of buitenlandse relaties moet ontvangen.

Bedrijven, overheidsinstellingen, stichtingen en verenigingen in binnen- en buitenland maken al meer dan 20 jaar gebruik van de producten en diensten die Linguist Link met zoveel zorg levert.

Linguist Link garandeert een uiterste inspanning op het gebied van kwaliteit, accuratesse en flexibiliteit. Bij inzet van meerdere tolken is er altijd een tolkencoördinator van Linguist Link aanwezig, zodat alles vlekkeloos verloopt en u geen extra zorgen hebt. Deze service is bij de prijs inbegrepen.

Naast de juiste mensen levert Linguist Link ook de noodzakelijke audio/visuele ondersteuning voor:

  • congressen
  • beurzen
  • productpresentaties
  • salestrainingen
  • bijeenkomsten en vergaderingen van diverse aard: aandeelhoudersvergadering, ondernemingsraad, intergouvermenteel overleg, etc.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze diensten ontvangen of direct een tolk boeken? Neem dan contact met ons op!