+31 (0) 20 82 03 146 info@linguistlink.nl

Simultaan vertalen moet snel gebeuren. Ook verwacht u terecht dat de kwaliteit hiervan professioneel is, anders kan een congres, vergadering of andere gelegenheid uitdraaien op een fiasco of, in een gunstig geval, een matig succes. Om dit te voorkomen heeft u een simultaantolk nodig die volledig taal- en materiemachtig is, zodat u optimaal rendement haalt uit de vertaling.

Dat is de reden waarom belangrijke instanties en bedrijven steeds weer voor onze service kiezen. Wij bewijzen dit met de indrukwekkende referenties op onze website.

Meer over simultaan vertalen

Gegarandeerd vakmanschap

Dankzij onze hoge kwaliteitsstandaard van het simultaan vertalen is een vertaling altijd net zo vloeiend als de originele toespraak. Bovendien zal er tijdens de vertaalslag geen enkel detail van de oorspronkelijke informatie verloren gaan. Deze kwaliteiten danken wij aan enkele bijzondere aspecten van ons succesvolle bedrijf.

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van diverse vertalers en tolken. Deze vakmensen, zoals een tolk Engels, zijn allen ‘native speakers’; ze zijn de taal volledig machtig, waardoor ze elk detail en elke nuance begrijpen. Bovendien is hun specialisme branchespecifiek. In welke branche u de vertaling ook nodig heeft, u krijgt van Linguist Link Europe een tolk die weet waar het over gaat.

Service en faciliteiten

Omdat simultaan vertalen een intensieve werkzaamheid is, is het belangrijk dat er bij langere vertalingen tolken zijn die elkaar afwisselen. Zo blijven zij scherp en blijft het simultaan vertalen foutloos. Om deze projecten in goede banen te leiden schakelen wij daarom regelmatig tolkencoördinator in. Het hele proces verloopt dan soepel. Dit is een service waar u niets extra voor hoeft te betalen.

Ook kunnen wij de praktische aspecten verzorgen. Voor simultaan vertalen is probleemloze apparatuur een noodzaak. Wij verzorgen daarom voor u alle audio/visuele apparatuur zoals tolkencabines, hoofdtelefoons, tolkentableaus, IR-ontvangers, stralers en modulators. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze diensten ontvangen of direct een tolk boeken? Neem dan contact met ons op!