+31 (0) 20 82 03 146 info@linguistlink.nl

Tijdens simultaan tolken wordt er gelijktijdig gepraat, geluisterd en vertaald. Typisch een situatie waar belangrijke informatie verloren kan gaan, want vertalen gaat niet zomaar over het omzetten van woorden in een andere taal. Een belangrijk deel van communicatie ligt namelijk in meer impliciete aspecten zoals uitdrukkingen en intonatie. Daarom is het verstandig om te kiezen voor professionals die niet alleen vakman zijn in simultaan vertalen, maar waarvan u ook zeker weet dat zij de gesproken taal volledig machtig zijn; dat niets aan hun aandacht ontsnapt binnen de hectiek van het tolken. Linguist Link Europe is hierin het toonaangevende bedrijf dat het verschil maakt tussen een succesvol en tegenvallend resultaat.

Meer weten over perfect simultaan tolken?

Uitgebreid netwerk

Elke specifieke branche kent specifieke vaktermen en een manier van praten. Voor buitenstaanders kan zulke communicatie dan ook volledig onbegrijpelijk zijn. Dankzij ons uitgebreide netwerk beschikken wij over vertalers voor branches zoals Wetenschap en Industrie, Public Relations en Marketing, Automatisering en Multimedia, Recht en Wetgeving, Financiën, Medisch en Kunst en Cultuur. Hierdoor bent u verzekerd van een professionele simultaantolk voor uw specifieke situatie.

Simultaantolk van Linguist Link

Omdat simultaan tolken zo intensief is, werkt elke vertaler maximale tijden. Als het vertalen langer duurt, worden er meerdere tolken ingezet om elkaar af te wisselen. Daarom schakelen wij in een dergelijk geval een tolkencoördinator in. Voor deze service betaalt u niets; we willen simpelweg dat de taaloverdracht vlekkeloos verloopt. Om die reden verzorgen wij ook de facilitaire kant. Wij beschikken over geavanceerde professionele apparatuur zoals tolkencabines, hoofdtelefoons, tolkentableaus, IR-ontvangers, stralers en modulators. Hiermee staat niets in de weg van een heldere communicatie. Wilt u meer weten over onze simultaantolk of één van onze andere tolken, zoals een congrestolk of een tolk Duits? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze diensten ontvangen of direct een tolk boeken? Neem dan contact met ons op!