+31 (0) 20 82 03 146 info@linguistlink.nl
Tijdens een congres is het belangrijk dat alle deelnemers de presentaties en informatie begrijpen.( worden niet alleen veel dingen besproken, maar ook veel belangrijke dingen. Verwijderen) Om goed ge├»nformeerd te blijven, is een congrestolk daarom eigenlijk onmisbaar. Een congrestolk spreekt de taal waarin gesproken wordt en kan zo alle informatie – inclusief details die voor niet-moedertaalsprekers soms niet eens opvallen – omzetten naar een perfecte vertaling voor u.

Om de kwaliteit van deze vertaling te garanderen, is het belangrijk voor een professionele congrestolk te kiezen. Linguist Link biedt tolken met ruime ervaring in diverse branches. Zo kunt u er zeker van zijn dat u het verwachte resultaat krijgt!

Goede congrestolk bereidt zich voor

De congrestolken van Linguist Link bereiden zich altijd goed voor op het congres dat ze bezoeken. Ze zijn de materie machtig en zijn op de hoogte van uw branche, maar zorgen er ook voor dat ze precies weten waar het congres over gaat, zodat ze de belangrijke punten feilloos op kunnen pikken.

Uiteraard worden onze congrestolken bij langer durende congressen regelmatig afgewisseld, om fouten door vermoeidheid te voorkomen.

Uw tolk, onze zorg

Als u een congrestolk inschakelt via Linguist Link, dan heeft u hier verder geen omkijken naar. De door ons aangewezen co├Ârdinator zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en u ontvangt na afloop van het congres de resultaten. Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op!